Colourful creations met exclusieve bloemen

Boeketten

About Flowers beschikt het hele jaar door over een ruime sortering bloemen en planten die dagelijks rechtstreeks van de bloemenveiling wordt aangevoerd. Bij de inkoop wordt voortdurend gekeken naar nieuwe mode en trends, die gebruikt worden om in onze winkel de mooiste boeketten te arrangeren, zowel modern als klassiek.

Vaasleven

About Flowers garandeert een vaasleven van tenminste vijf tot zeven dagen. Dat is wel afhankelijk van het soort bloemen de klimatologische omstandigheden en de verzorging, maar langer is zeker geen uitzondering! U moet uiteindelijk optimaal kunnen genieten van ons bloemwerk. Ondanks het feit dat wij dagelijkse de bloemen zelf selecteren en inkopen, komt het incidenteel voor dat de bloemen te snel verwelken. Neemt daarover snel als mogelijk is contact met ons op en wij zullen een en ander kosteloos herstellen en/of vervangen.

Advies en Styling

Bloemen en planten dragen bij aan een prettige woon- en werkomgeving. Kortom een mooi boeket of bloemstuk in huis, kantoor of receptie kan zeer sfeer bepalend zijn. Wij komen graag bij u langs om een passende en decoratieve invulling te geven met bloemen en planten die bij u wensen past.

Bezorging

About Flowers bezorgt in een groot deel van de regio Den Haag zelf, maar is voor de bezorging buiten de regio (en/of buitenland) aangesloten bij Fleurop. Heeft u snel een boeket of bloemstuk nodig? Naast de telefoon en e-mail heeft About Flowers een webwinkel privé en zakelijk ingericht. Met een paar muisklikken is een boeket of bloemstuk snel besteld, bezorgd en uiteindelijk (digitaal) gefactureerd.